Gülnar Kaymakamı İsmail Şanal, AA "Yılın Kareleri" Oylamasına Katıldı

Dünya 07.01.2026 - 15:35, Güncelleme: 07.01.2026 - 15:35 1193 kez okundu.
 

Gülnar Kaymakamı İsmail Şanal, AA "Yılın Kareleri" Oylamasına Katıldı

Gülnar Kaymakamı İsmail Şanal, AA "Yılın Kareleri" Oylamasına Katıldı

Gülnar Kaymakamı İsmail Şanal, AA "Yılın Kareleri" Oylamasına Katıldı Gülnar Kaymakamı İsmail Şanal, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen ve 2025 yılına damga vuran olayların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katılarak 6 farklı kategoride tercihlerini yaptı. Lifebox, AJet ve Roketsan sponsorluğunda gerçekleştirilen oylama kapsamında, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği 112 seçkin fotoğrafı inceleyen Kaymakam Şanal, kareler hakkında yetkililerden bilgi aldı. 6 Kategoride Tercih Yapıldı Türkiye ve dünya gündeminde geniş yankı uyandıran fotoğrafları tek tek inceleyen Şanal; "Deprem: Umut", "Gazze: Kanıt", "Çevre ve Yaşam", "Haber", "Spor" ve "Eğitici/Öğretici" başlıkları altında sunulan seçkide oy kullandı. Kaymakam Şanal; Gazze Açlık Kategorisinde Mohammet Nassar’ın Gazze`ye havadan insani yardım malzemeleri indirildi. Portre kategorisinde;Özkan Bilgin’in Atlı adalet Haber Kategorisinde;  Muhammed Abdullah Kurtar’ın Her yerde Spor Kategorisinde;  İsa Terli’nin Dolunay sefası Doğal Yaşam ve Çevre Kategorisinde;Günlük Hayat Kategorisinde; Mustafa Kılıç’ın Sürü fotoğraflarını beğendi.   Kaymakam Şanal, oylama sonrası yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: "Anadolu Ajansı, hem ülkemizde hem de dünyanın dört bir yanındaki zorlu coğrafyalarda görev yaparak tarihe not düşüyor. Seçkide yer alan fotoğrafların her biri, 2025 yılının sevincini, hüznünü ve mücadelesini çok güçlü bir şekilde yansıtıyor. Emek veren tüm muhabirleri tebrik ediyorum."  
Gülnar Kaymakamı İsmail Şanal, AA "Yılın Kareleri" Oylamasına Katıldı

Gülnar Kaymakamı İsmail Şanal, AA "Yılın Kareleri" Oylamasına Katıldı

Gülnar Kaymakamı İsmail Şanal, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen ve 2025 yılına damga vuran olayların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katılarak 6 farklı kategoride tercihlerini yaptı.

Lifebox, AJet ve Roketsan sponsorluğunda gerçekleştirilen oylama kapsamında, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği 112 seçkin fotoğrafı inceleyen Kaymakam Şanal, kareler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

6 Kategoride Tercih Yapıldı

Türkiye ve dünya gündeminde geniş yankı uyandıran fotoğrafları tek tek inceleyen Şanal; "Deprem: Umut", "Gazze: Kanıt", "Çevre ve Yaşam", "Haber", "Spor" ve "Eğitici/Öğretici" başlıkları altında sunulan seçkide oy kullandı.
Kaymakam Şanal;
Gazze Açlık Kategorisinde Mohammet Nassar’ın Gazze`ye havadan insani yardım malzemeleri indirildi.
Portre kategorisinde;Özkan Bilgin’in Atlı adalet
Haber Kategorisinde;  Muhammed Abdullah Kurtar’ın Her yerde
Spor Kategorisinde;  İsa Terli’nin Dolunay sefası Doğal Yaşam ve Çevre Kategorisinde;Günlük Hayat Kategorisinde; Mustafa Kılıç’ın Sürü fotoğraflarını beğendi.
 

Kaymakam Şanal, oylama sonrası yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

"Anadolu Ajansı, hem ülkemizde hem de dünyanın dört bir yanındaki zorlu coğrafyalarda görev yaparak tarihe not düşüyor. Seçkide yer alan fotoğrafların her biri, 2025 yılının sevincini, hüznünü ve mücadelesini çok güçlü bir şekilde yansıtıyor. Emek veren tüm muhabirleri tebrik ediyorum."

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.