Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge’den 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge’den 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge’den 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge’den 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle yayımladığı mesajda, vatanın bağımsızlığı ve milli birlik uğruna canlarını siper eden gazilerin milletin en büyük gurur kaynağı olduğunu belirtti.
Başkan Önge mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e 'Mareşal' rütbesi ve 'Gazi' unvanının verilişinin yıl dönümü olan bu anlamlı günde, vatanımız, bayrağımız ve bağımsızlığımız uğruna gözünü kırpmadan canını ortaya koyan tüm gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.
Gazilerimiz; cesaretin, fedakarlığın ve vatan sevgisinin abideleridir. Onların üstün gayretleri ve emanet ettikleri bu kutsal vatan toprakları, bizler için her zaman en büyük değerdir. Bizlere düşen görev, şehit ve gazilerimizin emanetine sahip çıkmak, bu topraklarda birlik ve beraberlik içinde geleceğe kararlılıkla yürümektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle anıyor; hayatta olan tüm gazilerimize ve değerli ailelerine sağlık, huzur ve uzun ömürler diliyorum. 19 Eylül Gaziler Günü’müz kutlu olsun."
Mersin HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

