Başkan Önge’den Şehit Yakınları ve Gazilere Vefa İftarı
Başkan Önge’den Şehit Yakınları ve Gazilere Vefa İftarı
Başkan Önge’den Şehit Yakınları ve Gazilere Vefa İftarı
Başkan Önge’den Şehit Yakınları ve Gazilere Vefa İftarı
Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, Ramazan ayının manevi ikliminde şehit yakınları ve gazi ailelerini unutmadı. Başkan Önge, Yörük Sofrası’nda düzenlenen iftar programında ilçenin kahraman aileleriyle bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Dualar Eşliğinde İftar
Samimi bir atmosferde gerçekleşen programda, ezanın okunmasıyla birlikte dualar eşliğinde oruçlar açıldı. Şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen, masaları tek tek gezerek hal hatır soran Başkan Önge, konuklarının taleplerini dinledi.
"Ramazan’ın Bereketi Üzerinize Olsun"
İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, katılım sağlayan herkese teşekkür ederek şunları söyledi:
"Ramazan ayının bereketi hepimizin üzerine olsun. Bugün burada, vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizin emanetleri ve kahraman gazilerimizle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük onur duyuyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. İnşallah bu mübarek ayı huzurla bitirip hep birlikte bayrama kavuşacağız. Katılımınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim."dedi.
Başkan Öngeye;MHP Gülnar İlçe Başkanı Oğuzhan Cerit,Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Güdül eşlik etti.
Mersin HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

