AK Parti Gülnar Kadın Kolları’ndan Ramazan’da Anlamlı Ziyaret

Dünya 05.03.2026 - 12:10, Güncelleme: 05.03.2026 - 12:10 175 kez okundu.
 

AK Parti Gülnar Kadın Kolları’ndan Ramazan’da Anlamlı Ziyaret

AK Parti Gülnar Kadın Kolları’ndan Ramazan’da Anlamlı Ziyaret

  AK Parti Gülnar Kadın Kolları Başkanı Hatice Önge Kafes ve yönetim kurulu üyeleri, "Gönül Ziyaretleri" kapsamında Murat ve ailesinin konuğu oldu. Mersin’in Gülnar ilçesinde AK Parti Kadın Kolları, Ramazan ayının manevi iklimini gönül sofralarına taşımaya devam ediyor. İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Önge Kafes, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, birlik ve beraberlik mesajları verdi. "Ramazan Paylaştıkça Güzelleşir" Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Hatice Önge Kafes, Ramazan ayının sadece ibadet değil, aynı zamanda bir dayanışma ayı olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:"Kıymetli yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Murat kardeşimizin ve ailesinin hanesine misafir olduk. Ramazan ayının o eşsiz ruhunu; birliği, beraberliği ve paylaşmanın huzurunu hep birlikte yaşadık. Bizleri büyük bir içtenlikle karşılayan ailemize teşekkür ediyor; kendilerine sağlık, huzur ve afiyet dolu bir ömür diliyoruz." Gönül Köprüleri Kuruluyor AK Parti Gülnar Kadın Kolları, Ramazan ayı boyunca ilçedeki haneleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye ve gönül köprüleri kurmaya devam edeceklerini belirtti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
AK Parti Gülnar Kadın Kolları’ndan Ramazan’da Anlamlı Ziyaret

 

AK Parti Gülnar Kadın Kolları Başkanı Hatice Önge Kafes ve yönetim kurulu üyeleri, "Gönül Ziyaretleri" kapsamında Murat ve ailesinin konuğu oldu.

Mersin’in Gülnar ilçesinde AK Parti Kadın Kolları, Ramazan ayının manevi iklimini gönül sofralarına taşımaya devam ediyor. İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Önge Kafes, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

"Ramazan Paylaştıkça Güzelleşir"

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Hatice Önge Kafes, Ramazan ayının sadece ibadet değil, aynı zamanda bir dayanışma ayı olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:"Kıymetli yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Murat kardeşimizin ve ailesinin hanesine misafir olduk. Ramazan ayının o eşsiz ruhunu; birliği, beraberliği ve paylaşmanın huzurunu hep birlikte yaşadık. Bizleri büyük bir içtenlikle karşılayan ailemize teşekkür ediyor; kendilerine sağlık, huzur ve afiyet dolu bir ömür diliyoruz."

Gönül Köprüleri Kuruluyor

AK Parti Gülnar Kadın Kolları, Ramazan ayı boyunca ilçedeki haneleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye ve gönül köprüleri kurmaya devam edeceklerini belirtti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.