Gülnar’da Okul Öncesi Öğrenciler İçin Renkli Çocuk Şenliği
Gülnar’da Okul Öncesi Öğrenciler İçin Renkli Çocuk Şenliği
Gülnar’da Okul Öncesi Öğrenciler İçin Renkli Çocuk Şenliği
Gülnar’da Okul Öncesi Öğrenciler İçin Renkli Çocuk Şenliği
Gülnar’da okul öncesi eğitim gören minik öğrenciler için düzenlenen Çocuk Şenliği, neşe dolu anlara sahne oldu. Etkinlik, Ayşe Ecevit Masal Evi'nde gerçekleştirildi.
Programa Gülnar Kaymakamı Yusuf Ziya Yaktı, Belediye Başkan Vekili Yaşar Bahar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kadim’in yanı sıra öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Renkli görüntülere sahne olan şenlikte, çocuklar için çeşitli oyun alanları, yüz boyama etkinlikleri, müzikli gösteriler ve eğitici aktiviteler yer aldı. Katılımcılar, çocukların mutluluğuna ortak olurken, Masal Evi'nin atmosferi miniklere unutulmaz bir gün yaşattı.
Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kadim, okul öncesi eğitimin çocuğun gelişimindeki temel yapı taşlarından biri olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Okul öncesi dönem, çocuklarımızın hem zihinsel hem sosyal yönden gelişim gösterdiği en kritik evredir. Bugün burada gördüğümüz mutluluk, bizlere bu çalışmaların ne kadar yerinde ve gerekli olduğunu bir kez daha gösteriyor. Bu tür etkinliklerle çocuklarımızın hayal dünyasını zenginleştiriyor, özgüvenlerini pekiştiriyoruz. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve destek veren velilerimize teşekkür ediyorum.”
Şenlik, çocukların dans gösterileri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Mersin HABERİ
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.