Gülnar’da Hizmet Seferberliği: Başkan Yardımcısı Olçum Çalışmaları Yerinde İnceledi
Gülnar’da Hizmet Seferberliği: Başkan Yardımcısı Olçum Çalışmaları Yerinde İnceledi
Gülnar’da Hizmet Seferberliği: Başkan Yardımcısı Olçum Çalışmaları Yerinde İnceledi
Gülnar’da Hizmet Seferberliği: Başkan Yardımcısı Olçum Çalışmaları Yerinde İnceledi
Gülnar Belediyesi, ilçe genelindeki altyapı ve üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Olçum, ilçede yürütülen kilit parke taşı döşeme ve dere ıslah çalışmalarını yerinde denetledi.
Gülnar Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve ilçeyi daha modern bir görünüme kavuşturmak amacıyla başlattığı çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda saha incelemelerine devam eden Gülnar Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Olçum, teknik ekiple birlikte ilçedeki çalışma alanlarını ziyaret etti.
Saray Mahallesi Yeni Çehresine Kavuşuyor
Başkan Yardımcısı Muhammet Olçum, ilk olarak Gülnar Belediyesi Bayındırlık Amiri Uğur Kasap ile birlikte Saray Mahallesi’nde yürütülen kilit parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi. Alanda yürütülen faaliyetler hakkında Bayındırlık Amiri Kasap’tan detaylı bilgi alan Olçum, mahalle sakinlerinin konforlu ve güvenli yollara kavuşması için çalışmaların titizlikle ve hızla tamamlanacağını belirtti.
Pazaryerindeki Dere Çalışmasında Sona Doğru
Pazaryerinde bulunan dere çalışmalarını inceleyen Olçum,dere çalışmalarımız Devlet Su İşleri ekipleri ve Meski Ekiplerince devam ediyor en kısa sürede tamamlanacaktır.
Emeği geçen herkese Belediye Başkanımız Fatih Önge adına teşekkür ederim dedi.
Mersin HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

