Gülnar Belediye Başkanı Önge, AA'nın kuruluşunun 106. yılını kutladı
Gülnar Belediye Başkanı Önge, AA'nın kuruluşunun 106. yılını kutladı
Gülnar Belediye Başkanı Önge, AA'nın kuruluşunun 106. yılını kutladı
Gülnar Belediye Başkanı Önge, AA'nın kuruluşunun 106. yılını kutladı
Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge Anadolu Ajansının Kuruluşunun 106.Yılı nedeniyle mesaj yayınladı.
"Milli Mücadelemizin haklı sesini dünyaya duyurmak amacıyla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatlarıyla 6 Nisan 1920’de kurulan Anadolu Ajansı’nın 106. kuruluş yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutluyorum.
Anadolu Ajansı, kurulduğu günden bu yana 'doğru, tarafsız ve hızlı' habercilik anlayışıyla sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en prestijli haber ajanslarından biri haline gelmiştir. Cumhuriyetimizin her aşamasına tanıklık eden bu güzide kurumumuz, bugün de teknolojik imkanları ve geniş haber ağıyla milli davalarımızın savunucusu ve halkımızın doğru bilgi kaynağı olmaya devam etmektedir.
Ülkemizin itibarını uluslararası arenada başarıyla temsil eden Anadolu Ajansı’nın tüm yönetici ve çalışanlarını tebrik ediyor; zor şartlar altında mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan saha çalışanlarına görevlerinde başarılar diliyorum.
Bu vesileyle, ajansın kuruluşunda emeği geçen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve çalışma arkadaşlarını rahmetle anıyor, tüm AA ailesine nice 106 yıllar diliyorum."
Mersin HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

