Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge’den Pazaryerinde Anneler Günü Sürprizi
Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge’den Pazaryerinde Anneler Günü Sürprizi
Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge’den Pazaryerinde Anneler Günü Sürprizi
Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge’den Pazaryerinde Anneler Günü Sürprizi
Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, ilçe merkezinde kurulan semt pazarını ziyaret ederek hem esnafla bir araya geldi hem de kadınların Anneler Günü’nü kutladı.
Pazaryeri ziyaretinde yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Önge, tezgahları tek tek gezerek esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu. Vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Önge, alışveriş yapan kadınlara çiçek takdim ederek bu anlamlı günlerini tebrik etti.
"Annelerimiz En Büyük Rehberimizdir"
Ziyaret esnasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih Önge, annelerin toplumun temel taşı olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:
"Bugün hayatımızın her anında bizlere destek olan, sevgi ve fedakarlığın timsali annelerimizle bir araya gelmek istedik. Pazaryeri esnafımıza hayırlı kazançlar dilerken, elleri öpülesi annelerimizin de Anneler Günü’nü kutladık. Onların duaları ve destekleri bizim en büyük rehberimizdir."
Esnaf ve Vatandaştan Teşekkür
Belediye Başkanı’nı karşılarında gören pazarcı esnafı ve vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Özellikle kadınlar, Başkan Önge’nin nazik çiçek sürprizi ve samimi sohbeti için teşekkür ederek, yerel yönetimin halkla iç içe olmasından mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
Mersin HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

