Gülnar Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Olçum’dan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
Gülnar Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Olçum’dan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
Gülnar Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Olçum’dan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
Gülnar Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Olçum’dan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
Gülnar Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Olçum, 14 Eylül’de başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İlçede 340 öğretmen ve 3 bin 188 öğrencinin ders başı yapacağını belirten Olçum, belediye olarak okulların fiziki imkanlarını iyileştirmek ve öğrencilere destek olmak için tüm güçleriyle çalıştıklarını ifade etti.
Geleceğin teminatı olan çocukların en iyi şartlarda eğitim almasının öncelikleri arasında yer aldığını vurgulayan Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Olçum, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"14 Eylül itibarıyla ilçemiz genelinde 3 bin 188 evladımız ve 340 kıymetli öğretmenimiz yeni eğitim-öğretim yılına adım atıyor. Eğitime yapılan her yatırım, geleceğimize yapılan en büyük yatırımdır. Gülnar Belediyesi olarak, okullarımızın fiziki ihtiyaçlarının karşılanmasından çevre düzenlemelerine kadar her alanda eğitim camiamızın yanında yer almaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın güvenli, temiz ve modern ortamlarda eğitim görmeleri için üzerimize düşen sorumluluğu kararlılıkla sürdüreceğiz."
Eğitim camiasına ve velilere başarı dileklerini ileten Olçum, "Bu vesileyle, yeni eğitim-öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz ve fedakar öğretmenlerimiz olmak üzere, tüm velilerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor; evlatlarımıza zihin açıklığı ve başarılar temenni ediyorum." dedi.
Mersin HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

