Başkan Önge Ankara’da Proje Atağında: “İki Günü Eşit Olan Ziyandadır”

Dünya 21.05.2026 - 10:35, Güncelleme: 21.05.2026 - 10:35 108 kez okundu.
 

Başkan Önge Ankara’da Proje Atağında: “İki Günü Eşit Olan Ziyandadır”

Başkan Önge Ankara’da Proje Atağında: “İki Günü Eşit Olan Ziyandadır”

Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, ilçeye yeni yatırımlar ve projeler kazandırmak amacıyla Ankara’daki temaslarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde önemli bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Önge, “Gülnar için yollar aşıp, kapıları aşındırmaya devam ediyoruz” dedi. Gülnar’ı modern ve vizyoner projelerle buluşturmak için adeta zamanla yarışan Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, Ankara mesaisine bir yenisini daha ekledi. “İki günü eşit olan ziyandadır” anlayışıyla hareket eden ve ilçenin kalkınması için yoğun bir diplomasi yürüten Başkan Önge, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Proje Hazırlama ve İzleme Daire Başkanı M. Yunus İnan’ı makamında ziyaret etti. Gülnar’ın Geleceği İçin Stratejik Görüşme Oldukça verimli geçen ziyarette, Gülnar Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan yeni projelerin hazırlık süreçleri, teknik detayları ve bakanlık destekleri masaya yatırıldı. Daire Başkanı M. Yunus İnan’ın bilgi ve tecrübelerine başvuran Başkan Önge, ilçenin çehresini değiştirecek yatırımların doğru ve hızlı bir şekilde projelendirilmesi için istişarelerde bulundu. "Durmak Yok, Gülnar İçin Aşkla Çalışmaya Devam" Ziyaretin ardından önemli açıklamalarda bulunan Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, ilçeye hizmet getirmek adına hiçbir engeli tanımadıklarını belirterek şunları söyledi:"Bizim tek bir gayemiz var, o da Gülnar’ı hak ettiği vizyon projelerle buluşturmak ve hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak. Bu doğrultuda inancımızın rehberliğinde, ‘İki günü eşit olan ziyandadır’ düsturuyla hareket ediyoruz.Gülnar’ımız için canla başla çalışmaya; yollar aşıp, bakanlıklarımızın kapılarını aşındırmaya devam ediyoruz. Bugün de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Proje Hazırlama ve İzleme Daire Başkanımız Sayın M. Yunus İnan Beyefendiyi makamında ziyaret ettik. İlçemizde planladığımız proje hazırlama süreçleri konusunda kendisinin engin bilgi ve tecrübelerine başvurduk, oldukça verimli bir yönlendirme aldık.Saygıdeğer Daire Başkanımıza, bizleri son derece nazik bir şekilde kabul ettikleri ve projelerimize doğru yön veren değerli tavsiyeleri için şükranlarımı sunuyor; çalışmalarında sağlık, muvaffakiyet ve başarılar diliyorum. Gülnar için aşkla çalışmaya, Ankara-Gülnar hattında mekik dokuyarak ilçemize değer katmaya devam edeceğiz."
Başkan Önge Ankara’da Proje Atağında: “İki Günü Eşit Olan Ziyandadır”

Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, ilçeye yeni yatırımlar ve projeler kazandırmak amacıyla Ankara’daki temaslarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde önemli bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Önge, “Gülnar için yollar aşıp, kapıları aşındırmaya devam ediyoruz” dedi.

Gülnar’ı modern ve vizyoner projelerle buluşturmak için adeta zamanla yarışan Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, Ankara mesaisine bir yenisini daha ekledi. “İki günü eşit olan ziyandadır” anlayışıyla hareket eden ve ilçenin kalkınması için yoğun bir diplomasi yürüten Başkan Önge, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Proje Hazırlama ve İzleme Daire Başkanı M. Yunus İnan’ı makamında ziyaret etti.

Gülnar’ın Geleceği İçin Stratejik Görüşme

Oldukça verimli geçen ziyarette, Gülnar Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan yeni projelerin hazırlık süreçleri, teknik detayları ve bakanlık destekleri masaya yatırıldı. Daire Başkanı M. Yunus İnan’ın bilgi ve tecrübelerine başvuran Başkan Önge, ilçenin çehresini değiştirecek yatırımların doğru ve hızlı bir şekilde projelendirilmesi için istişarelerde bulundu.

"Durmak Yok, Gülnar İçin Aşkla Çalışmaya Devam"

Ziyaretin ardından önemli açıklamalarda bulunan Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, ilçeye hizmet getirmek adına hiçbir engeli tanımadıklarını belirterek şunları söyledi:"Bizim tek bir gayemiz var, o da Gülnar’ı hak ettiği vizyon projelerle buluşturmak ve hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak. Bu doğrultuda inancımızın rehberliğinde, ‘İki günü eşit olan ziyandadır’ düsturuyla hareket ediyoruz.Gülnar’ımız için canla başla çalışmaya; yollar aşıp, bakanlıklarımızın kapılarını aşındırmaya devam ediyoruz. Bugün de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Proje Hazırlama ve İzleme Daire Başkanımız Sayın M. Yunus İnan Beyefendiyi makamında ziyaret ettik. İlçemizde planladığımız proje hazırlama süreçleri konusunda kendisinin engin bilgi ve tecrübelerine başvurduk, oldukça verimli bir yönlendirme aldık.Saygıdeğer Daire Başkanımıza, bizleri son derece nazik bir şekilde kabul ettikleri ve projelerimize doğru yön veren değerli tavsiyeleri için şükranlarımı sunuyor; çalışmalarında sağlık, muvaffakiyet ve başarılar diliyorum. Gülnar için aşkla çalışmaya, Ankara-Gülnar hattında mekik dokuyarak ilçemize değer katmaya devam edeceğiz."

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.