Kaymakam Şanal, Başkan Önge'yi Ziyaret Etti: "Hizmet Odaklı Çalışmaya Devam Edeceğiz"
Kaymakam Şanal, Başkan Önge'yi Ziyaret Etti: "Hizmet Odaklı Çalışmaya Devam Edeceğiz"
Gülnar Kaymakamı İsmail Şanal, Belediye Başkanı Fatih Önge'ye makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında ilçenin geleceği ve projeler üzerine önemli görüşmeler gerçekleştirildi. Ziyaretin ardından her iki isim de Gülnar'ın daha iyi bir noktaya gelmesi için ortak hedefler belirlediklerini ifade etti.
Kaymakam İsmail Şanal: "İlçemize Hayırlı Olsun"Kaymakam Şanal, Belediye Başkanı Fatih Önge'nin ziyaretine ilişkin duygularını şöyle dile getirdi: "Yeni dönemde göreve başlayan Belediye Başkanımız Fatih Önge'ye hayırlı olsun demek ve başarılar dilemek için kendisini ziyaret ettim. Kendisi genç, dinamik ve Gülnar için büyük hayalleri olan bir başkan. İlçemizin daha da gelişmesi için birlikte çalışacak olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Gülnar halkının hizmetine odaklanarak, el birliğiyle güzel işler başaracağımıza inanıyorum. Bu ziyaret, kurumlar arası iş birliğinin en güzel örneklerinden biridir. Gülnar'ımıza hayırlı olsun."
Belediye Başkanı Fatih Önge: "Gülnar İçin Ortak Akıl ve Güç Birliği"Belediye Başkanı Fatih Önge ise, Kaymakam Şanal'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti: "Kaymakamımız Sayın İsmail Şanal'ın nazik ziyaretleri bizleri onurlandırdı. Kendisiyle Gülnar'ımızın sorunları ve geleceğe yönelik projelerimiz hakkında çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla Gülnar'ı hak ettiği yere getirmek için çalışacağız. Bu süreçte tüm kurumlarımızla omuz omuza hareket etmek en büyük önceliğimiz. Sayın Kaymakamımızın destekleri ve iş birliği, bizlere güç katacaktır. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Gülnar için ortak akıl ve güç birliğiyle hareket ederek, vatandaşlarımızın beklentilerini karşılayacak projeleri hayata geçireceğiz."dedi.