Başkan Önge, Kuskan Mahallesi'nde Asfalt İncelemesi Yaptı Ve Vatandaşlarla Buluştu

Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, ilçe genelindeki hizmet ve yatırımları yerinde denetlemeye devam ediyor. Başkan Önge, son olarak Kuskan Mahallesi'nde tamamlanan yol yapım çalışmalarını inceledi, pazar esnafını ziyaret etti ve vatandaşlara kışlık hediyeler dağıttı.

Gülnar Belediyesi'nin mahallelere yönelik hizmet seferberliği hız kesmeden sürüyor. Bu kapsamda Kuskan Mahallesi'nde yapımı tamamlanan yeni asfalt yollar, bölge halkının ulaşım konforunu artırdı. Belediye Başkanı Fatih Önge, beraberindeki heyetle birlikte Kuskan Mahallesi'ne gelerek, dökülen asfaltı yerinde inceledi ve çalışmaların kalitesini bizzat denetledi.

Başkan Önge, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, "Gülnar'ın her bir mahallesi bizim için değerlidir. Kuskan Mahallemizde tamamladığımız bu asfalt çalışmasıyla, hemşehrilerimizin daha güvenli ve rahat bir ulaşım sağlamasını amaçladık. Halkımızın refahı için hizmetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz," dedi.

 Pazar Yerinde Sıcak ve Samimi Ziyaret

Yol incelemesinin ardından Başkan Fatih Önge, mahallede kurulan halk pazarını ziyaret etti. Pazarda tek tek tezgahları gezerek esnaflarla sohbet eden Başkan Önge, onların taleplerini ve beklentilerini dinledi.

. Gülnar Belediye Başkanı Önge, pazarda alışveriş yapan ve dinlenen vatandaşlara kışlık bere hediye ederek sıcak bir dokunuş yaptı. Vatandaşlar, Başkan Önge'nin bu nazik ve düşünceli hareketine yoğun ilgi göstererek teşekkürlerini iletti.

Belediye hizmetlerinin sadece fiziki yatırımlardan ibaret olmadığını vurgulayan Başkan Önge, "Bizim hizmet anlayışımızda insan odaklı olmak var. Kış aylarının yaklaştığı bu günlerde, küçük bir hediye de olsa hemşehrilerimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Gülnar'da gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergilemeye devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

Kuskan Mahallesi sakinleri, yapılan yol çalışmalarından ve Başkan Önge'nin kendileriyle kurduğu samimi iletişimden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.