Gülnar Belediye Başkan Vekili Yaşar Bahar, Eski Aydıncık Belediye Meclis Üyesi Nazım Çabuk'u Ziyaret Etti

Gülnar Belediye Başkan Vekili Yaşar Bahar, Eski Aydıncık Belediye Meclis Üyesi Nazım Çabuk'u Ziyaret Etti

Eski Aydıncık Belediye Meclis Üyesi Nazım Çabuk, Seltaş Şirket Müdürü Süleyman Şeker Başkan Vekili Yaşar Bahar’ı ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Bahar ve Çabuk bir süre sohbet ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretin içeriği hakkında detaylı bir açıklama yapılmazken, yerel kaynaklar ziyarette bölgedeki güncel konuların ve belediye çalışmalarının ele alındığını belirtiyor. Başkan Vekili Bahar, Nazım Çabuk'a geçmiş dönemdeki hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiği ve tecrübelerinden faydalanmak istediklerini dile getirdiği öğrenildi.

Nazım Çabuk da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Vekili Bahar'a çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, Gülnar ve Aydıncık arasındaki dayanışma ve iş birliği ilişkilerinin bir göstergesi olarak değerlendirildi.