Gülnar Belediyesi'nden Bir İlk: Her Mahalleye Taziye Çadırı Projesi Hayata Geçti

Gülnar Belediyesi'nden Bir İlk: Her Mahalleye Taziye Çadırı Projesi Hayata Geçti

Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, ilçede sosyal belediyecilik anlamında bir ilke imza atarak, "Her Mahallemize Taziye Çadırı" projesini başlattı. Proje kapsamında ilk etapta 10 mahalleye ücretsiz taziye çadırı tahsis edildi.

Gülnar Kadınlar Lokali'nde düzenlenen törenle mahalle muhtarlarına teslim edilen çadırların içinde masa ve sandalyeler de bulunuyor. Böylece çadırlar, sadece cenaze törenlerinde değil, aynı zamanda düğün ve mevlüt gibi toplumsal etkinliklerde de kullanılabilecek.

Törende konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Önge, bu projeyle Gülnar'da bir ilki daha gerçekleştirdiklerini belirtti. "Her mahallemize Cenaze Çadırı projesi kapsamında ilk olarak 10 mahalle muhtarımıza teslim ettik. Gülnar Belediyesi olarak gönüllere dokunmaya devam edeceğiz" diyen Önge, projenin tüm ilçe genelinde yaygınlaştırılacağını da sözlerine ekledi.