Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Mesaj Yayınladı
Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 102. yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Önge, Cumhuriyet'in Türk milleti için en büyük kazanım olduğunu vurgulayarak, bayram coşkusunu Gülnarlı hemşehrileriyle paylaştı.
Başkan Önge, mesajında 29 Ekim 1923 tarihinin Türk milletinin bağımsızlığını kazandığı bir dönüm noktası ve çağdaşlığın en büyük adımı olduğunu belirtti.
"Atatürk'ün En Büyük Mirasına Dört Elle Sarılacağız"
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük mirası olan Cumhuriyet'e dört elle sarılacaklarını vurgulayan Başkan Önge, "Türk ve Türkiye Yüzyılında yapacağımız çalışmalarla, yeniliklerle Cumhuriyet'in 102. yılını taçlandıracağız. 102 yıldır hiç sönmeyen bir meşale yüreğimizde vatan aşkıyla yanıyor. Cumhuriyet'in kurucularına emanetlerine sahip çıktığımızı daha çok çalışarak, başararak göstereceğiz," dedi.
Şehit ve Gazilere Minnet
Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu uğruna binlerce şehit verildiğini, bu toprakların şehitlerin kanıyla sulandığını ifade eden Başkan Önge, milletin birliğini ve beraberliğini güçlendiren bu mirasa sahip çıkacaklarını ve oluşabilecek her tehlikenin karşısında dimdik duracaklarını dile getirdi.
Kutlama ve Şükran
Başkan Önge, mesajının sonunda şu ifadelere yer verdi: "Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum. Büyük Türk Milleti'nin ve Gülnarlı hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor; Cumhuriyet'in nice yıl dönümlerinde birlikte olmak dileğiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine de katılarak vatandaşların bayramını kutladı.