Bayram Ali Dede Mahalle Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi

Dünya 20.03.2024 - 22:43, Güncelleme: 20.03.2024 - 22:43 3002 kez okundu.
 

Bayram Ali Dede Mahalle Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi

Bayram Ali Dede Mahalle Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Gülnar Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Dede; Bugün burada Çukurasma ,Üçoluk ,Kurbağa, Örtülü Mahalle halkımızla birlikte İftar yemeğinde bir araya geldik. İftar Programımız Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve CHP Gülnar Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Dede olarak birlikte verdik.Allah Kabul etsin.Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Gülnar Belediyesi el ele verilince Gülnar Hizmete doyacak.Ben başkaları gibi 31Mart akşamı Gülnar’ı terk etmeyeceğim.Başkası gibi Şirket kurnayacağım.Gülnar’a ve Gülnar halkına hizmet edeceğim. Destek sizden hizmet bizden.Sizlerden Mersinde Vahap Seçer ,Gülnar’da Bayram Ali Dede’ye oy vermenizi istiyorum . Sizlere Başlıca Projelerimden bahsetmek istiyorum.Belediyeye ait İş yerlerini Mıçır ocağı,Hizar Atölyesi,Yörük sofrası gibi tesisileri genişleterek istihdam sağlayacağız. Bütün Mahalle yollarını Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’in desteğiyle yapacağız.Doğalgaz gelmeyen Mahallelerimize Doğal gazı ulaştıracağız. aDestek sizden hizmet bizden dedi.
Bayram Ali Dede Mahalle Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Gülnar Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Dede; Bugün burada Çukurasma ,Üçoluk ,Kurbağa, Örtülü Mahalle halkımızla birlikte İftar yemeğinde bir araya geldik. İftar Programımız Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve CHP Gülnar Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Dede olarak birlikte verdik.Allah Kabul etsin.Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Gülnar Belediyesi el ele verilince Gülnar Hizmete doyacak.Ben başkaları gibi 31Mart akşamı Gülnar’ı terk etmeyeceğim.Başkası gibi Şirket kurnayacağım.Gülnar’a ve Gülnar halkına hizmet edeceğim. Destek sizden hizmet bizden.Sizlerden Mersinde Vahap Seçer ,Gülnar’da Bayram Ali Dede’ye oy vermenizi istiyorum .
Sizlere Başlıca Projelerimden bahsetmek istiyorum.Belediyeye ait İş yerlerini Mıçır ocağı,Hizar Atölyesi,Yörük sofrası gibi tesisileri genişleterek istihdam sağlayacağız.
Bütün Mahalle yollarını Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’in desteğiyle yapacağız.Doğalgaz gelmeyen Mahallelerimize Doğal gazı ulaştıracağız. aDestek sizden hizmet bizden dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.