İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş

Dünya 27.03.2024 - 06:54, Güncelleme: 27.03.2024 - 06:54 873 kez okundu.
 

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş

Bakmayın siz onun soyadının Durmuş olduğuna,Cumhuriyeti fazilet 100.yılına koşarak gelmişMersin ile hemhal olmuş.Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayalı 5 ay olmuş.Bu süre içerisinde 8,00-17,00mesai kavramı durmuş amakentle bütünleşme,Öğretmenle,öğrenci ileveli ile samimiyetle,bir Öğretmen,bir anneşefkati ilebütünleşme kuçaklaşmahasretleri vuslat olmuş. Makamda yöneticilik Durmuş,Okullarda ,pansiyonlarda,Öğretmenlerin evlerinde,velilerin evlerinde,kahvehane sohbetlerinde 7’den 70’e eğitim her yerde seferberliğiçoşmuş. Resmiyetin soğuk bakışları donmuş,emekli Öğretmenlere gösterilenilgi ileahde vefa,öğretmen adaylarına gösterilenilgi ile gençlere vegeleceğeyürekten bir kılavuz ve çalışan meslektaşlarınagösterdiği samimi içtentavırlarıyla da Eğitim ordusunun mehteran başı edasıylamora motivasyon coşmuş. Mersin’de devam eden ve yapılanması planlananbir çokprojenin bir an önce hayata geçirilmesi için kış uykusu durmuş,Bakan başta olmak üzere Bakanlığın tüm kadrosuMersin’i üst ilan edercesine Mersin’de karargah kurmuşMersin’e hizmet heyecanı coşmuşta coşmuş. Mersin2de 3 Ocak kurtuluş günü ,12 Mart İstiklal Marşının kabulü,Şehitler haftasıdolu doluve çok özel etkinliklerle kutlanmış,son dönemlerde bir milletin kurtuluş Destanı ve kurtuluş heyecanını yansıtması açısından Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in özel ilgi ve talimatları ile hazırlanan Drama şaheseri olan” Cumhuriyet’e Doğru”eseriniMersinlilerle buluştururken klasikler durmuş coşku heyecan ve tarih bilincine olan özlem zirve olmuş. Dedikodulara kulak kabartıp prıim  vermekdurmuş,Cumhuriyetimizin KurucusuGazi Mustafa Kemal Atatürk’ün”Vatanını ençok seven görevini en iyi yapandır.”sözü kulaklara küpe olmaktan öte Fazilet Öğretmenin liderliğindeki eğitim ordusunun şiarı olmuş. Özetle Fazilet Durmuş lakin Milli Eğitim sınıfların,Okullarıniçinden çıkmışKent dinamiklerine,STK2lara,Ünüversitelere,stadyumlara,spor salonlarına,evlere,mahallelere,kahvehanelere Millete koşmuş.  
İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş

Bakmayın siz onun soyadının Durmuş olduğuna,Cumhuriyeti fazilet 100.yılına koşarak gelmişMersin ile hemhal olmuş.Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayalı 5 ay olmuş.Bu süre içerisinde 8,00-17,00mesai kavramı durmuş amakentle bütünleşme,Öğretmenle,öğrenci ileveli ile samimiyetle,bir Öğretmen,bir anneşefkati ilebütünleşme kuçaklaşmahasretleri vuslat olmuş.
Makamda yöneticilik Durmuş,Okullarda ,pansiyonlarda,Öğretmenlerin evlerinde,velilerin evlerinde,kahvehane sohbetlerinde 7’den 70’e eğitim her yerde seferberliğiçoşmuş.
Resmiyetin soğuk bakışları donmuş,emekli Öğretmenlere gösterilenilgi ileahde vefa,öğretmen adaylarına gösterilenilgi ile gençlere vegeleceğeyürekten bir kılavuz ve çalışan meslektaşlarınagösterdiği samimi içtentavırlarıyla da Eğitim ordusunun mehteran başı edasıylamora motivasyon coşmuş.
Mersin’de devam eden ve yapılanması planlananbir çokprojenin bir an önce hayata geçirilmesi için kış uykusu durmuş,Bakan başta olmak üzere Bakanlığın tüm kadrosuMersin’i üst ilan edercesine Mersin’de karargah kurmuşMersin’e hizmet heyecanı coşmuşta coşmuş.
Mersin2de 3 Ocak kurtuluş günü ,12 Mart İstiklal Marşının kabulü,Şehitler haftasıdolu doluve çok özel etkinliklerle kutlanmış,son dönemlerde bir milletin kurtuluş Destanı ve kurtuluş heyecanını yansıtması açısından Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in özel ilgi ve talimatları ile hazırlanan Drama şaheseri olan” Cumhuriyet’e Doğru”eseriniMersinlilerle buluştururken klasikler durmuş coşku heyecan ve tarih bilincine olan özlem zirve olmuş.
Dedikodulara kulak kabartıp prıim  vermekdurmuş,Cumhuriyetimizin KurucusuGazi Mustafa Kemal Atatürk’ün”Vatanını ençok seven görevini en iyi yapandır.”sözü kulaklara küpe olmaktan öte Fazilet Öğretmenin liderliğindeki eğitim ordusunun şiarı olmuş.
Özetle Fazilet Durmuş lakin Milli Eğitim sınıfların,Okullarıniçinden çıkmışKent dinamiklerine,STK2lara,Ünüversitelere,stadyumlara,spor salonlarına,evlere,mahallelere,kahvehanelere Millete koşmuş.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.