Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Fatih Önge Kuskan’da Coşkuyla karşılandı

Dünya 23.02.2024 - 17:12, Güncelleme: 23.02.2024 - 17:12 8436+ kez okundu.
 

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Fatih Önge Kuskan’da Coşkuyla karşılandı

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Fatih Önge Kuskan’da Coşkuyla karşılandı

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Fatih Önge Kuskan’da Coşkuyla karşılandı Cumhur İttifakı Gülnar Belediye Başkan Adayı Fatih Önge Kuskan Mahallesi girişinde Belediye Meclis Üyesi Muhammet Olçum ve mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı.Başkan Adayı Önge’ye MHP İlçe Başkanı ,Ak Parti İlçe Başkanı ,MHP Kaçep Başkanı ,Ak Parti Kadın Kolları Başkanı,Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililer eşlik etti. Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayı Muhammet Olçum konuşmasında;Sevgili Kuskan halkım Cumhur İttifakı olarak Kuskan Mahallemize hizmetler yapıldı.Yapandan Allah Razı Olsun.31 Mart Seçimlerinde Kuskan Mahallesi olarak sandıkları patlatmaya hazırmısınız.Mersinde Serdar Soydan,Gülnar2da Fatih Ömge’ye destek vermeye hazırmısınız dedi. Cumhur İttifakı Adayı Fatih Önge Kuskan Mahallesinde Mahalle sakinlerine hitap etti.Önge Konuşmasında;Kuskan Mahallemiz bizleri bağrına bastı mahalle girişinde konfetilerle karşıladı. Önümüzde yerel seçim var.Gülnar Cumhur İttifakı adayı olarak şunu iyi bilin listede ben birim,ben ikşyim,ben şu sıradayımın bir önemi yok.Benim için birinci sıra adayıda bir,10 .sıra adayıdabir,13.sıra adayıda bir biz birlikte Gülnarı yöneteceğiz.Biz birlikte yönetmek için bu yola çıktık.Sizlerin desteğiyle Belediye Başkanı olduğumuz günden itibaren bütün mahallelerimize hizmet etmek için birlikte çalışacağız.Destek sizden hizmet bizden dedi. Önge ve beraberindeki heyet Kuskan mahallesinde bulunan İlk Okulu ziyaret ederek öğretmenlerle sohbet etti.Önge;Belediye Başkanı olduğumuz günden sonra bütün Okul bahçelerini sıcak asfalt dökeceğiz.Sizlere söz veriyorum dedi. Önge Kuskan Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundu.
Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Fatih Önge Kuskan’da Coşkuyla karşılandı

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Fatih Önge Kuskan’da Coşkuyla karşılandı
Cumhur İttifakı Gülnar Belediye Başkan Adayı Fatih Önge Kuskan Mahallesi girişinde Belediye Meclis Üyesi Muhammet Olçum ve mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı.Başkan Adayı Önge’ye MHP İlçe Başkanı ,Ak Parti İlçe Başkanı ,MHP Kaçep Başkanı ,Ak Parti Kadın Kolları Başkanı,Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililer eşlik etti.
Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayı Muhammet Olçum konuşmasında;Sevgili Kuskan halkım Cumhur İttifakı olarak Kuskan Mahallemize hizmetler yapıldı.Yapandan Allah Razı Olsun.31 Mart Seçimlerinde Kuskan Mahallesi olarak sandıkları patlatmaya hazırmısınız.Mersinde Serdar Soydan,Gülnar2da Fatih Ömge’ye destek vermeye hazırmısınız dedi.
Cumhur İttifakı Adayı Fatih Önge Kuskan Mahallesinde Mahalle sakinlerine hitap etti.Önge Konuşmasında;Kuskan Mahallemiz bizleri bağrına bastı mahalle girişinde konfetilerle karşıladı. Önümüzde yerel seçim var.Gülnar Cumhur İttifakı adayı olarak şunu iyi bilin listede ben birim,ben ikşyim,ben şu sıradayımın bir önemi yok.Benim için birinci sıra adayıda bir,10 .sıra adayıdabir,13.sıra adayıda bir biz birlikte Gülnarı yöneteceğiz.Biz birlikte yönetmek için bu yola çıktık.Sizlerin desteğiyle Belediye Başkanı olduğumuz günden itibaren bütün mahallelerimize hizmet etmek için birlikte çalışacağız.Destek sizden hizmet bizden dedi.
Önge ve beraberindeki heyet Kuskan mahallesinde bulunan İlk Okulu ziyaret ederek öğretmenlerle sohbet etti.Önge;Belediye Başkanı olduğumuz günden sonra bütün Okul bahçelerini sıcak asfalt dökeceğiz.Sizlere söz veriyorum dedi.
Önge Kuskan Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.