Mehmet Adnan Özçelik Ortaokulu Şampiyon Oldu

Dünya 10.01.2024 - 21:37, Güncelleme: 10.01.2024 - 21:37 8862+ kez okundu.
 

Mehmet Adnan Özçelik Ortaokulu Şampiyon Oldu

Mehmet Adnan Özçelik Ortaokulu Şampiyon Oldu

Mehmet Adnan Özçelik Ortaokulu Şampiyon Oldu 2023- 2024 Eğitim öğretim yılı Mersin ortaokullar arası nda düzenlenen Yıldız kızlar turnuvasında Mehmet Adnan Özçelik Ortaokulu şampiyon oldu. Yaklaşık 2 ay boyunca süren turnuvada Mersin tüm ilçe şampiyonları da dahil 48 takım katıldı. Grup aşamalarını ve ardı ardına 4 üst turu başarılı ile tamamlayan Mehmet Adnan Özçelik Ortaokulu önce yarı final maçında ODTÜ Koleji 'ni 3-0 gibi net bir skorla geçerek finale yükseldi. Finalde nefesleri kesen maçta Toros Koleji'ni 3-1 mağlup eden Mehmet Adnan Özçelik Ortaokulu Mersin il şampiyonu oldu. Maç sonunda başantrenör Mustafa Güngör ve okul müdürü İsmail Şengül tüm sporculara ve taraftarlara destekleri için teşekkür ettiler. Şampiyon Mehmet Adnan Özçelik Ortaokulu şubat ayında yapılacak Türkiye finallerinde Mersin'imizi temsil edecek.
Mehmet Adnan Özçelik Ortaokulu Şampiyon Oldu
Mehmet Adnan Özçelik Ortaokulu Şampiyon Oldu
2023- 2024 Eğitim öğretim yılı Mersin ortaokullar arası nda düzenlenen Yıldız kızlar turnuvasında Mehmet Adnan Özçelik Ortaokulu şampiyon oldu.
Yaklaşık 2 ay boyunca süren turnuvada Mersin tüm ilçe şampiyonları da dahil 48 takım katıldı. Grup aşamalarını ve ardı ardına 4 üst turu başarılı ile tamamlayan Mehmet Adnan Özçelik Ortaokulu önce yarı final maçında ODTÜ Koleji 'ni 3-0 gibi net bir skorla geçerek finale yükseldi.
Finalde nefesleri kesen maçta Toros Koleji'ni 3-1 mağlup eden Mehmet Adnan Özçelik Ortaokulu Mersin il şampiyonu oldu.
Maç sonunda başantrenör Mustafa Güngör ve okul müdürü İsmail Şengül tüm sporculara ve taraftarlara destekleri için teşekkür ettiler.
Şampiyon Mehmet Adnan Özçelik Ortaokulu şubat ayında yapılacak Türkiye finallerinde Mersin'imizi temsil edecek.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.