Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, Gülnar’da Mahalle Muhtarları ve sanayicilerle bir araya geldi

Dünya 26.01.2024 - 16:48, Güncelleme: 26.01.2024 - 16:51 9295+ kez okundu.
 

AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, Gülnar’da Mahalle Muhtarları ve sanayicilerle bir araya geldi

AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, Gülnar’da Mahalle Muhtarları ve sanayicilerle bir araya geldi

AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, Gülnar’da Mahalle Muhtarları ve  sanayicilerle bir araya geldi AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, Mersin'in Gülnar ilçesinde esnaf, muhtar ve sanayicilerle bir araya geldi. Sever, Gülnar’da düzenlenen istişare toplantısına katıldı ve ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ayrıca, Gülnar  Ticaret ve Sanayi Odası, Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Gülnar Ziraat Odasına ziyarette bulundu. AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mustafa Sever, Mersin'in Gülnar ilçesinde esnaf, muhtar ve sanayicilerle bir araya geldi. Sever, programı kapsamında Kaymakam Yusuf Ziya Yaktı ve Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar'ı da ziyaret eden Sever, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sever, sonrasında Gülnar Öğretmenevi lokalinde  gerçekleştirilen toplantıda muhtarlarla görüştü. Sever Cumhur İttifakı Gülnar Belediye Başkan Adayının seçim ofisini açtı. Sever Ak Parti İlçe Teşkilatında partiye katılan 104 kişiye rozet taktı Programda ilçeye yapılan hizmetleri anlatan Sever, Gülnar’da planlanan yatırımlara ayrılan bütçenin geçmiş yıllara göre 1,5 kat arttığını söyledi. AK Parti'li Sever, toplantının ardından Gülnar Ticaret ve Sanayi Odası, Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Gülnar Ziraat Odasına ziyarette bulundu.
AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, Gülnar’da Mahalle Muhtarları ve sanayicilerle bir araya geldi

AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, Gülnar’da Mahalle Muhtarları ve  sanayicilerle bir araya geldi

AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, Mersin'in Gülnar ilçesinde esnaf, muhtar ve sanayicilerle bir araya geldi. Sever, Gülnar’da düzenlenen istişare toplantısına katıldı ve ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ayrıca, Gülnar  Ticaret ve Sanayi Odası, Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Gülnar Ziraat Odasına ziyarette bulundu.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mustafa Sever, Mersin'in Gülnar ilçesinde esnaf, muhtar ve sanayicilerle bir araya geldi.

Sever, programı kapsamında Kaymakam Yusuf Ziya Yaktı ve Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar'ı da ziyaret eden Sever, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sever, sonrasında Gülnar Öğretmenevi lokalinde  gerçekleştirilen toplantıda muhtarlarla görüştü.

Sever Cumhur İttifakı Gülnar Belediye Başkan Adayının seçim ofisini açtı.

Sever Ak Parti İlçe Teşkilatında partiye katılan 104 kişiye rozet taktı

Programda ilçeye yapılan hizmetleri anlatan Sever, Gülnar’da planlanan yatırımlara ayrılan bütçenin geçmiş yıllara göre 1,5 kat arttığını söyledi.

AK Parti'li Sever, toplantının ardından Gülnar Ticaret ve Sanayi Odası, Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Gülnar Ziraat Odasına ziyarette bulundu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.