Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Cumhur İttifakı Gülnar Belediye Başkanı Aday Adaylarını tanıttı

Dünya 29.12.2023 - 16:17, Güncelleme: 29.12.2023 - 16:21 9256+ kez okundu.
 

Cumhur İttifakı Gülnar Belediye Başkanı Aday Adaylarını tanıttı

Cumhur İttifakı Gülnar Belediye Başkanı Aday Adaylarını tanıttı

Cumhur İttifakı Gülnar Belediye Başkanı Aday Adaylarını tanıttı Milliyetçi Hareket Partisi Tarafından düzenlenen 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Gülnar Belediye Başkan Aday Adayları Gülnar Belediye Düğün salonunda vatandaşlara tanıtıldı. MHP Gülnar İlçe Başkanı Oğuzhan Cerit konuşmasında;31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Partimizden 7 aday adayı arkadaşlarımız başvuruda bulundular.Cumhur İttifakı olarak Adalet ve Kalkınma Partisi ile birlikte sahaçalışmalarımızı yaparak Mersin Büyükşehir Belediyesi ve 13 İlçede Kazanmak için var gücümüzle çalışacağız dedi. Adaletve kalkınma Partisi Gülnar İlçe Başkanı Tevfik Kalemci konuşmasında; Cumhur İttfikakı olarak yerel seçimlerde bizler çalışmaya varız.Genel Başkanlarımızın takdirleri ve emirleri doğrultusunda yeniden Gülnar Belediyesini kazanmak için çalışacağız.Aday Adaylarımıza başarılar dilerim dedi. Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar konuşmasında;Cumhur İttifakı Belediye Başkanı olarak 5 yılda vermiş olduğumuz sözü yerine getirdik.Gülnar Doğalgazına kavuştu.Mesire alanı yaptık.Düğün salonu yaptık.Bunları hep birlikte başardıkdedi. MHP Gülnar Belediye Başkan Aday Adayları  kim seçilirse seçilsin yanında durmaya birlikte çalışmaya söz verdiler.  
Cumhur İttifakı Gülnar Belediye Başkanı Aday Adaylarını tanıttı

Cumhur İttifakı Gülnar Belediye Başkanı Aday Adaylarını tanıttı
Milliyetçi Hareket Partisi Tarafından düzenlenen 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Gülnar Belediye Başkan Aday Adayları Gülnar Belediye Düğün salonunda vatandaşlara tanıtıldı.
MHP Gülnar İlçe Başkanı Oğuzhan Cerit konuşmasında;31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Partimizden 7 aday adayı arkadaşlarımız başvuruda bulundular.Cumhur İttifakı olarak Adalet ve Kalkınma Partisi ile birlikte sahaçalışmalarımızı yaparak Mersin Büyükşehir Belediyesi ve 13 İlçede Kazanmak için var gücümüzle çalışacağız dedi.
Adaletve kalkınma Partisi Gülnar İlçe Başkanı Tevfik Kalemci konuşmasında; Cumhur İttfikakı olarak yerel seçimlerde bizler çalışmaya varız.Genel Başkanlarımızın takdirleri ve emirleri doğrultusunda yeniden Gülnar Belediyesini kazanmak için çalışacağız.Aday Adaylarımıza başarılar dilerim dedi.
Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar konuşmasında;Cumhur İttifakı Belediye Başkanı olarak 5 yılda vermiş olduğumuz sözü yerine getirdik.Gülnar Doğalgazına kavuştu.Mesire alanı yaptık.Düğün salonu yaptık.Bunları hep birlikte başardıkdedi.
MHP Gülnar Belediye Başkan Aday Adayları  kim seçilirse seçilsin yanında durmaya birlikte çalışmaya söz verdiler.
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.