Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Seçer Büyükeceli Halkıyla Bir Araya Geldi

Dünya 14.03.2024 - 16:07, Güncelleme: 14.03.2024 - 16:07 4886+ kez okundu.
 

Başkan Seçer Büyükeceli Halkıyla Bir Araya Geldi

Başkan Seçer Büyükeceli Halkıyla Bir Araya Geldi

Başkan Seçer Büyükeceli Halkıyla Bir Araya Geldi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Büyükeceli Mahallesini ziyaret etti. Başkan seçer’e Milletvekili Gülcan Kış, Gülnar Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Dede, Partililer katıldı. Milletvekili Gülcan Kış konuşmasında;31 Mart Yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Mersin Büyükşehir Belediyemiz ile İlçe Belediye Başkan adaylarımız saha çalışmalarında bulunuyorlar. Bizlerde TBMM sizlerin sıkıntılarını Mecliste taşıyoruz. Sizlerden CHP’sine destek vermeye davet ediyorum dedi. CHP Gülnar Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Dede konuşmasında; Bizler başkaları gibi 31 Mart akşamı gibi sizleri unutmayacağız  .Gülnar’ı terk etmeyeceğiz. Bizler Büyükeceli’ye yapılan yatırımları  rant kapısı olarak  görmeyeceğiz .Kendi adımıza veya çocuklarımızın adına Şirketler kurarak İhale peşinde koşan siyasetçilerden asla olmayacağız .Gülnar’ımızın bölgemizin sorunlarını biliyoruz. Ben ve ekip arkadaşlarım 1 Nisan sabahı çalışmalarımıza başlayacağız.31 Mart günü Mersinde Vahap Seçer, Gülnar’da Bayram Ali Dede’ye destek verin size Bayramı yaşatalım.Mersin Büyükşehir Belediyemizle el ele verip hizmet nasıl yapılır gösterelim. Başlıca projelerimden bahsetmek istiyorum ;Büyükeceli ve Sipahili Mahallemizin arıtma ve Kanalizasyon temelini yarın atacağız.Büyükecelimizi çöp ve laham kokusundan kurtaracağız .Mahallemizin İmar sorununu çözeceğiz. Sosyal konutlar  kazandıracağız. Mahallemizin eksiği olan Düğün salonunu tekrar kazandıracağız. Büyükeceli, Y anışlı, sipahili sahilini koylarımızın temizliğini bakımını yapıp deniz turizme katacağız. Desteklerinizi bekliyorum dedi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer konuşmasında ;Büyükeceli Mahallemizin İmar sorununu çözeceğiz. Gülnar Belediye Başkan Adayımız Bayram Ali Dede’nin yanında bir Büyükşehir Belediye Başkanı var. Bayram Aliş Dede ne söz verdiyse bizler yapmaya hazırız. Sipahili Mahallesine15 Mayıs’ta  Arıtma tesisi yapacağız.Bizler sizlerin sorunlarını biliyoruz.Sizlere ne söz verdiysek yapmaya hazırız.Bayram Ali Dede’ye destek vermenizi istiyorum dedi.
Başkan Seçer Büyükeceli Halkıyla Bir Araya Geldi

Başkan Seçer Büyükeceli Halkıyla Bir Araya Geldi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Büyükeceli Mahallesini ziyaret etti. Başkan seçer’e Milletvekili Gülcan Kış, Gülnar Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Dede, Partililer katıldı.
Milletvekili Gülcan Kış konuşmasında;31 Mart Yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Mersin Büyükşehir Belediyemiz ile İlçe Belediye Başkan adaylarımız saha çalışmalarında bulunuyorlar. Bizlerde TBMM sizlerin sıkıntılarını Mecliste taşıyoruz. Sizlerden CHP’sine destek vermeye davet ediyorum dedi.
CHP Gülnar Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Dede konuşmasında; Bizler başkaları gibi 31 Mart akşamı gibi sizleri unutmayacağız  .Gülnar’ı terk etmeyeceğiz. Bizler Büyükeceli’ye yapılan yatırımları  rant kapısı olarak  görmeyeceğiz .Kendi adımıza veya çocuklarımızın adına Şirketler kurarak İhale peşinde koşan siyasetçilerden asla olmayacağız .Gülnar’ımızın bölgemizin sorunlarını biliyoruz. Ben ve ekip arkadaşlarım 1 Nisan sabahı çalışmalarımıza başlayacağız.31 Mart günü Mersinde Vahap Seçer, Gülnar’da Bayram Ali Dede’ye destek verin size Bayramı yaşatalım.Mersin Büyükşehir Belediyemizle el ele verip hizmet nasıl yapılır gösterelim. Başlıca projelerimden bahsetmek istiyorum ;Büyükeceli ve Sipahili Mahallemizin arıtma ve Kanalizasyon temelini yarın atacağız.Büyükecelimizi çöp ve laham kokusundan kurtaracağız .Mahallemizin İmar sorununu çözeceğiz. Sosyal konutlar  kazandıracağız. Mahallemizin eksiği olan Düğün salonunu tekrar kazandıracağız. Büyükeceli, Y anışlı, sipahili sahilini koylarımızın temizliğini bakımını yapıp deniz turizme katacağız. Desteklerinizi bekliyorum dedi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer konuşmasında ;Büyükeceli Mahallemizin İmar sorununu çözeceğiz. Gülnar Belediye Başkan Adayımız Bayram Ali Dede’nin yanında bir Büyükşehir Belediye Başkanı var. Bayram Aliş Dede ne söz verdiyse bizler yapmaya hazırız.
Sipahili Mahallesine15 Mayıs’ta  Arıtma tesisi yapacağız.Bizler sizlerin sorunlarını biliyoruz.Sizlere ne söz verdiysek yapmaya hazırız.Bayram Ali Dede’ye destek vermenizi istiyorum dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.