Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104.Kuruluş Yıl dönümü Gülnar İlçesinde kutlandı.

Dünya 23.04.2024 - 10:55, Güncelleme: 23.04.2024 - 10:55 1061 kez okundu.
 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104.Kuruluş Yıl dönümü Gülnar İlçesinde kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104.Kuruluş Yıl dönümü Gülnar İlçesinde kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104.Kuruluş Yıl dönümü Gülnar İlçesinde kutlandı. Program saat 09:00’da Hükümet Konagı önünde çelenk koyma töreni ile başladı. Çelenk Koyma töreninin ardından Gülnar Hatun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde  program akışı devam etti. Saygı duruşu akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kadim Yaptı. Kadim konuşmasında; Bugün, ulusal irademizin en güçlü ifadesi olan ve millet egemenliğinin dünyaya duyurulduğu23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı gönülden kutluyoruz.Bu özel gün, sadece milli bir kutlama değil, aynı zamanda geleceğe dair umutların, kahramanca mücadelelerin ve özgürlüklerin de kutlandığı bir gündür. 104 yıl önce, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde ilk kez toplanan Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletin egemenliğini bu anlamlı tarihte tüm dünyaya ilan etmiştir.23 Nisan, geleceğimizin teminatı olan siz değerli çocuklarımızın heyecanı, umudu ve enerjisiyle daha da anlam kazanmaktadır. Sizler, bu vatanın yarınlarına yön verecek, aydınlık geleceğimizin mimarlarısınız. Bu bayram, sizlerin hayalleri ve hedefleriyle daha da güzelleşmektedir.  Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları bize yurt kılan tüm atalarımızı şükranla yad ediyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin daima var olmasını temenni ediyorum.Bu vesileyle, tüm çocuklarımızın ve ailelerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, her birinize sağlık, başarı ve huzur dolu günler dilerim. Öğrenciler gösterimlerini sundular  
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104.Kuruluş Yıl dönümü Gülnar İlçesinde kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104.Kuruluş Yıl dönümü Gülnar İlçesinde kutlandı.
Program saat 09:00’da Hükümet Konagı önünde çelenk koyma töreni ile başladı.
Çelenk Koyma töreninin ardından Gülnar Hatun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde  program akışı devam etti.
Saygı duruşu akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kadim Yaptı. Kadim konuşmasında; Bugün, ulusal irademizin en güçlü ifadesi olan ve millet egemenliğinin dünyaya duyurulduğu23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı gönülden kutluyoruz.Bu özel gün, sadece milli bir kutlama değil, aynı zamanda geleceğe dair umutların, kahramanca mücadelelerin ve özgürlüklerin de kutlandığı bir gündür. 104 yıl önce, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde ilk kez toplanan Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletin egemenliğini bu anlamlı tarihte tüm dünyaya ilan etmiştir.23 Nisan, geleceğimizin teminatı olan siz değerli çocuklarımızın heyecanı, umudu ve enerjisiyle daha da anlam kazanmaktadır. Sizler, bu vatanın yarınlarına yön verecek, aydınlık geleceğimizin mimarlarısınız. Bu bayram, sizlerin hayalleri ve hedefleriyle daha da güzelleşmektedir.

 Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları bize yurt kılan tüm atalarımızı şükranla yad ediyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin daima var olmasını temenni ediyorum.Bu vesileyle, tüm çocuklarımızın ve ailelerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, her birinize sağlık, başarı ve huzur dolu günler dilerim.
Öğrenciler gösterimlerini sundular

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.