Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş yoğun bir programla Gülnar’ı ziyaret etti.

Dünya 29.12.2023 - 16:12, Güncelleme: 29.12.2023 - 16:17 4875+ kez okundu.
 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş yoğun bir programla Gülnar’ı ziyaret etti.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş yoğun bir programla Gülnar’ı ziyaret etti.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü  Fazilet Durmuş yoğun bir programla Gülnar’ı  ziyaret etti.   Durmuş’a gezisi boyunca ,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Burgut,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kadim ve bazı şube müdürleri eşlik etti.    Gezi programı sırasında Kayrak Mahallesinde Gezenoğlak adı ile sosyal medya fenomeni olan Elif Akçiviyi kaldığı çadırda ziyaret etti. Fazilet Durmuş  yörewsel kıyafetle kıl çadırda yayık ayranı yaptı,mantısta çay demledi.Elif Akçivinin beslediği oğlağı sevdi.Durmuş,Elif Akçiviyi sosyal Medyada gördüğünü ve ziyaret edip onun başarısına ortak olacaklarını belirtti. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, eğitimin sadece sınıflarda değil, saha da da olduğunu söyledi ve “Benimle sahaya inecek müdürlerim ve öğretmenlerimin yol arkadaşlığında 417 bin çocuğumuzun geleceğine ışık tutacağız.” Dedi.Durmuş İlçe Kaymakamı Yusuf Ziya Yaktı ve Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ı ziyaret etti. Bu ziyaretleri ile İl Milli Eğitim Müdür Durmuş’un Gülnar’da  yoğun bir katılım ve ilgiyle karşılandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadim,“İlçemize gelerek bizleri dinleyen ve okullarımızı ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet Durmuş’a teşekkür ediyorum.” Dedi.
Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş yoğun bir programla Gülnar’ı ziyaret etti.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü  Fazilet Durmuş yoğun bir programla Gülnar’ı  ziyaret etti.   Durmuş’a gezisi boyunca ,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Burgut,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kadim ve bazı şube müdürleri eşlik etti.    Gezi programı sırasında Kayrak Mahallesinde Gezenoğlak adı ile sosyal medya fenomeni olan Elif Akçiviyi kaldığı çadırda ziyaret etti. Fazilet Durmuş  yörewsel kıyafetle kıl çadırda yayık ayranı yaptı,mantısta çay demledi.Elif Akçivinin beslediği oğlağı sevdi.Durmuş,Elif Akçiviyi sosyal Medyada gördüğünü ve ziyaret edip onun başarısına ortak olacaklarını belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, eğitimin sadece sınıflarda değil, saha da da olduğunu söyledi ve “Benimle sahaya inecek müdürlerim ve öğretmenlerimin yol arkadaşlığında 417 bin çocuğumuzun geleceğine ışık tutacağız.” Dedi.Durmuş İlçe Kaymakamı Yusuf Ziya Yaktı ve Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ı ziyaret etti. Bu ziyaretleri ile İl Milli Eğitim Müdür Durmuş’un Gülnar’da  yoğun bir katılım ve ilgiyle karşılandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadim,“İlçemize gelerek bizleri dinleyen ve okullarımızı ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet Durmuş’a teşekkür ediyorum.” Dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.