Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Bayram Ali Dede Esnafları Ziyaret etti

Dünya 02.02.2024 - 12:32, Güncelleme: 02.02.2024 - 12:32 9703+ kez okundu.
 

Bayram Ali Dede Esnafları Ziyaret etti

Bayram Ali Dede Esnafları Ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Gülnar Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Dede, Emekli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Cingöz ‘e rozet taktı. Dede; Cumhuriyet Halk Partisine katılan Cingöz ailesine teşekkür ederim. Hep birlikte Gülnar’ı yöneteceğiz. Gülnar halkımızdan destek bekliyorum. Destek sizden Hizmet Büyükşehir Belediyesi İle Gülnar Belediyesi olarak bizden .Vereceğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederim dedi. Emekli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Cingöz; CHP Gülnar Belediye Başkan Adayımız Bayram Ali Dede’yi Başkan yapmak için buradayız.Geçmişimiz Sosyal Demokrat bir yapıdan gelme.Bayram Ali Dede ile birleşerek ona güç ve katkıda bulunduk.Hep Birlikte Gülnar Belediyesini kazanacağız dedi. Bayram Ali Dede ve Partililewr İlçe merkezinde Esnaf ziyareti yaptı
Bayram Ali Dede Esnafları Ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Gülnar Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Dede, Emekli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Cingöz ‘e rozet taktı. Dede; Cumhuriyet Halk Partisine katılan Cingöz ailesine teşekkür ederim. Hep birlikte Gülnar’ı yöneteceğiz. Gülnar halkımızdan destek bekliyorum. Destek sizden Hizmet Büyükşehir Belediyesi İle Gülnar Belediyesi olarak bizden .Vereceğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederim dedi.
Emekli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Cingöz; CHP Gülnar Belediye Başkan Adayımız Bayram Ali Dede’yi Başkan yapmak için buradayız.Geçmişimiz Sosyal Demokrat bir yapıdan gelme.Bayram Ali Dede ile birleşerek ona güç ve katkıda bulunduk.Hep Birlikte Gülnar Belediyesini kazanacağız dedi.
Bayram Ali Dede ve Partililewr İlçe merkezinde Esnaf ziyareti yaptı

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.