Gülnar Devlet Hastanesi C sınıfı hastane kategorisine yükseldi.

Dünya 20.12.2023 - 19:40, Güncelleme: 20.12.2023 - 19:45 7345+ kez okundu.
 

Gülnar Devlet Hastanesi C sınıfı hastane kategorisine yükseldi.

Büyük Düşün Gülnar,

Büyük Düşün Gülnar, Gülnar Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Hasan Şahin’den müjde;Bugün itibari ile Gülnar Devlet Hastanemiz C sınıfı hastane kategorisine yükseldi. C sınıfı hastanenin önemi ne? C sınıfına yükselmenin Gülnar’a katkısı ne olacak? Hastaneler bulundukları yerlerin büyüklüğüne ve üstlendikleri rollere göre A+’dan E1’e kadar sınıflandırılır. Bu sınıflandırmaya göre istihdam, cihaz, görev ve bütçeleri belirlenir. C sınıfı, teşekküllü hastane olmanın başlangıcıdır ve diğer adıdır. C sınıfı, göz, ortopedi, fizik tedavi, psikiyatri, kulak burun boğaz ...vb. gibi branşların hastanemize atanabilmesi, atama olmasa bile haftanın belirli günleri branş doktorlarının geçici görevlendirilebilinmesi için anahtardır. Teşekküllü bir hastanenin ilçemizde olması sağlık öğrencilerinin staj yapmasına imkan sağladığı için Sağlık Meslek Lisesi açılabilmesinin önünü açar. Bir çok kamu kurumu (örneğin askeriye ve cezaevleri gibi) kurulacak olan garnizon (bu bir tabur olabilir, bir alay olabilir) bölgesinde teşekküllü hastane bulunup bulunmadığını dikkate alır. C sınıfı ilçemize hayırlı olsun. Emeği geçenlere (ocak ayında planladığımız toplu açılış törenlerinde isimleri inşallah açıklayacağız) teşekkür ederim. Uzm.Dr.Hasan ŞAHİN Gülnar Devlet Hastanesi Başhekimi  
Büyük Düşün Gülnar,

Büyük Düşün Gülnar,

Gülnar Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Hasan Şahin’den müjde;Bugün itibari ile Gülnar Devlet Hastanemiz C sınıfı hastane kategorisine yükseldi.

C sınıfı hastanenin önemi ne? C sınıfına yükselmenin Gülnar’a katkısı ne olacak? Hastaneler bulundukları yerlerin büyüklüğüne ve üstlendikleri rollere göre A+’dan E1’e kadar sınıflandırılır. Bu sınıflandırmaya göre istihdam, cihaz, görev ve bütçeleri belirlenir. C sınıfı, teşekküllü hastane olmanın başlangıcıdır ve diğer adıdır.

C sınıfı, göz, ortopedi, fizik tedavi, psikiyatri, kulak burun boğaz ...vb. gibi branşların hastanemize atanabilmesi, atama olmasa bile haftanın belirli günleri branş doktorlarının geçici görevlendirilebilinmesi için anahtardır. Teşekküllü bir hastanenin ilçemizde olması sağlık öğrencilerinin staj yapmasına imkan sağladığı için Sağlık Meslek Lisesi açılabilmesinin önünü açar. Bir çok kamu kurumu (örneğin askeriye ve cezaevleri gibi) kurulacak olan garnizon (bu bir tabur olabilir, bir alay olabilir) bölgesinde teşekküllü hastane bulunup bulunmadığını dikkate alır.

C sınıfı ilçemize hayırlı olsun. Emeği geçenlere (ocak ayında planladığımız toplu açılış törenlerinde isimleri inşallah açıklayacağız) teşekkür ederim.

Uzm.Dr.Hasan ŞAHİN Gülnar Devlet Hastanesi Başhekimi

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.