Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Önge;Gülnarımızı hep birlikte kalkındıracağız

Dünya 16.01.2024 - 21:08, Güncelleme: 16.01.2024 - 21:08 10491+ kez okundu.
 

Önge;Gülnarımızı hep birlikte kalkındıracağız

Önge;Gülnarımızı hep birlikte kalkındıracağız

Cumhur İttifakı Gülnar Belediye Başkan Adayı Fatih Önge Adalet ve Kalkınma Partisinin haftalık toplantısına katıldı.Adalet ve Kalkınma Partisi Gülnar İlçe Başkanı Tevfik Kalemci;31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde Gülnar İlçemizden Cumhur İttifakı Adayı ile seçime gireceğiz.Cumhur İttifakı Adayımızla birlikte Gülnar İlçemizde 50 Mahallemizde Sıkmadık el,girmedik ev bırakmayacağız.Teşkilatımızın her kademesi saha çalışmalarına hazırdır.Gülnar halkımızdan Cumhur İttifakı adayına oy istiyorum dedi. Cumhur İttifakı Adayı Fatih Önge konuşmasında;Genel Başkanlarımızın takdirleri neticesinde Mersin İlimiz ve İlçemiz Gülnar’da Cumhur İttifakı olarak Aday oldum.Şimdi hep birlikte Gülnar’ımızı ayağa kaldıracağız.Gülnar için projelerimiz var,sizlerle ilerleyen günlerde paylaşacağım.Bugün birlik ve beraberlik içerisinde Gülnar halkımıza hizmet etmek için sahaya çıktık.İnşallah hep birlikte kazanıp,başaracağız.Gülnarımızı hep birlikte kalkındıracağız dedi.
Önge;Gülnarımızı hep birlikte kalkındıracağız

Cumhur İttifakı Gülnar Belediye Başkan Adayı Fatih Önge Adalet ve Kalkınma Partisinin haftalık toplantısına katıldı.Adalet ve Kalkınma Partisi Gülnar İlçe Başkanı Tevfik Kalemci;31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde Gülnar İlçemizden Cumhur İttifakı Adayı ile seçime gireceğiz.Cumhur İttifakı Adayımızla birlikte Gülnar İlçemizde 50 Mahallemizde Sıkmadık el,girmedik ev bırakmayacağız.Teşkilatımızın her kademesi saha çalışmalarına hazırdır.Gülnar halkımızdan Cumhur İttifakı adayına oy istiyorum dedi.
Cumhur İttifakı Adayı Fatih Önge konuşmasında;Genel Başkanlarımızın takdirleri neticesinde Mersin İlimiz ve İlçemiz Gülnar’da Cumhur İttifakı olarak Aday oldum.Şimdi hep birlikte Gülnar’ımızı ayağa kaldıracağız.Gülnar için projelerimiz var,sizlerle ilerleyen günlerde paylaşacağım.Bugün birlik ve beraberlik içerisinde Gülnar halkımıza hizmet etmek için sahaya çıktık.İnşallah hep birlikte kazanıp,başaracağız.Gülnarımızı hep birlikte kalkındıracağız dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.