Hümmet Büyük A.Adaylık Başvurusunu Yaptı

Siyaset 22.11.2023 - 17:06, Güncelleme: 22.11.2023 - 17:06 8099+ kez okundu.
 

Hümmet Büyük A.Adaylık Başvurusunu Yaptı

Hümmet Büyük A.Adaylık Başvurusunu Yaptı

AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hümmet Büyük Gülnar Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunu yaptı Ak Parti Gülnar Belediye ve Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hümmet Büyük 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan İlçe Belediye Başkanlığı seçimi için Aday Adaylık başvurusunu İlçe Başkanı Tevfik Kalemciye sundu. Hümmet Büyük;10 Haziran 1961 Gülnar doğumlu.1999 yerel seçimlerinde Büyükeceli Belediye Başkanı seçimini kazandı.2012-2014 yılları arasında Ak Parti Büyükeceli Belde Teşkilat Başkanlığı yaptı.2016 Yılında bu yana S.S.Büyükeceli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi başkanlığı yapmaktayım.2022 yılında yeniden Büyükler Market İşletmesini kurdum bunun yanında 2016 yoılından beri Berrak Subayisi olarak faaliyet göstermekteyim.2023 Yılında CTO Akkuyu Teknik Oto Makine Paz.San ve  Tic.LTD Şirketini kurdum. Evli 2 Kız 3 erkek evlada sahibim. Kalbimizden inancımız, yüreğimizden  cesareti bileğimizden gücü sırtımızdan teri hiçbir eksik olmadan standartlardan bağımsız olarak bu memleket için doğru işler, doğru gidiyoruz dedi.  
Hümmet Büyük A.Adaylık Başvurusunu Yaptı

AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hümmet Büyük Gülnar Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunu yaptı
Ak Parti Gülnar Belediye ve Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hümmet Büyük 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan İlçe Belediye Başkanlığı seçimi için Aday Adaylık başvurusunu İlçe Başkanı Tevfik Kalemciye sundu.
Hümmet Büyük;10 Haziran 1961 Gülnar doğumlu.1999 yerel seçimlerinde Büyükeceli Belediye Başkanı seçimini kazandı.2012-2014 yılları arasında Ak Parti Büyükeceli Belde Teşkilat Başkanlığı yaptı.2016 Yılında bu yana S.S.Büyükeceli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi başkanlığı yapmaktayım.2022 yılında yeniden Büyükler Market İşletmesini kurdum bunun yanında 2016 yoılından beri Berrak Subayisi olarak faaliyet göstermekteyim.2023 Yılında CTO Akkuyu Teknik Oto Makine Paz.San ve  Tic.LTD Şirketini kurdum.
Evli 2 Kız 3 erkek evlada sahibim.
Kalbimizden inancımız, yüreğimizden  cesareti bileğimizden gücü sırtımızdan teri hiçbir eksik olmadan standartlardan bağımsız olarak bu memleket için doğru işler, doğru gidiyoruz dedi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.