Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başhekim Özer'den 2 Müjde

Sağlık 28.02.2024 - 17:08, Güncelleme: 29.02.2024 - 21:33 7499+ kez okundu.
 

Başhekim Özer'den 2 Müjde

Başhekim Özer'den 2 Müjde

Mut Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Hüseyin Özer ,Mut Devlet Hastanesine Başhekim olarak atandığı günden itibaren çalışmalarına hız vermeden devam etti. Özer yaptığı açıklamada; Nitelikli sağlık hizmeti verebilmek amacıyla hastanemizin geliştirilmesi ve büyütülmesi için verilen uğraşlar sonucunda Sağlık bakanlığımızın ve İl Sağlık müdürlüğümüzün destekleri ile "Mut Devlet Hastanesi C rolünden B rolüne yükseltilmiştir". Bu demek oluyor ki bugünden itibaren hastanemizin kadroları arttırılabilecek tıbbi cihaz ve envanterimiz güncellenecek, hizmet kalitesi artırılacak, yıllardır gösterilen çabalar sonucunda MR cihazı hastane bünyesine alınabilecektir. İkinci güzel haberimiz de hastanemize 115. Devlet hizmet yükümlülüğü kapsamı sonucunda bugün, Kardiyoloji ve Anesteziyoloji Uzman hekimlerimizin ataması yapılmıştır. İlgili takvime göre yakın zamanda görevlerine başlayacaklardır. Bugünler için çaba gösteren hastanemizin önceki dönem yöneticilerine tüm personeline ve Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Mut halkımıza hayırlı uğurlu olsun dedi. Uzm. Dr. Hüseyin Özer Mut Devlet Hastanesi Başhekimi
Başhekim Özer'den 2 Müjde

Mut Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Hüseyin Özer ,Mut Devlet Hastanesine Başhekim olarak atandığı günden itibaren çalışmalarına hız vermeden devam etti.

Özer yaptığı açıklamada; Nitelikli sağlık hizmeti verebilmek amacıyla hastanemizin geliştirilmesi ve büyütülmesi için verilen uğraşlar sonucunda Sağlık bakanlığımızın ve İl Sağlık müdürlüğümüzün destekleri ile "Mut Devlet Hastanesi C rolünden B rolüne yükseltilmiştir". Bu demek oluyor ki bugünden itibaren hastanemizin kadroları arttırılabilecek tıbbi cihaz ve envanterimiz güncellenecek, hizmet kalitesi artırılacak, yıllardır gösterilen çabalar sonucunda MR cihazı hastane bünyesine alınabilecektir.

İkinci güzel haberimiz de hastanemize 115. Devlet hizmet yükümlülüğü kapsamı sonucunda bugün, Kardiyoloji ve Anesteziyoloji Uzman hekimlerimizin ataması yapılmıştır. İlgili takvime göre yakın zamanda görevlerine başlayacaklardır. Bugünler için çaba gösteren hastanemizin önceki dönem yöneticilerine tüm personeline ve

Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Mut halkımıza hayırlı uğurlu olsun dedi.

Uzm. Dr. Hüseyin Özer

Mut Devlet Hastanesi Başhekimi

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.